TERMES I CONDICIONS

Les presents condicions generals de venda regulen la venda a la web www.eltupi.com, tant la navegació per aquesta botiga on-line com l’adquisició de qualsevol producte ofert. A més, com a usuari, suposen l’acceptació, sense reserves, de totes i cadascuna d’aquestes condicions generals de contractació i ús del servei. T’informem que podrem modificar la pàgina web i aquestes condicions generals d’ús del servei per efectuar els canvis i modificacions que creguem convenients sense necessitat de previ avís.

 

1.- PARTS INTERVINENTS

Identificació i raó social de l’empresa oferent:

EL TUPÍ DE L’ÀVIA, SL, amb domicili social al C/Germanor, 4 de 08720 Vilafranca del Penedès i amb CIF B58897281, presta el seus serveis de venta electrònica per internet a la seva pàgina web i botiga on-line www.eltupi.com

Correu electrònic: info@eltupi.com

Client:

Es considera client a tot aquell usuari de la pàgina web www.eltupi.com que realitzi una comanda i l’acceptació de la mateixa en el moment de la realització.

El client haurà de registrar-se com a tal i facilitar de forma obligatòria les següents dades per a poder realitzar la comanda: nom i cognoms o raó social, CIF/NIF, domicili de facturació, domicili de lliurament, telèfon de contacte i direcció de correu electrònic.

Aquestes dades es tractaran conforme a l’estipulat a les condicions d’accés i us de la pàgina web i de la botiga on-line. Ho podeu consultar a “política de privacitat”:

 

2.- COMANDES

Si fas la teva comanda de dilluns a dissabte abans de les 13:30 hores, podràs  recollir-la l’endemà a una de les nostres botigues.

2b.- PUNTS DE RECOLLIDA

 • a Vilafranca del Penedès c/Germanor, 4 , des de les 10:00h a les 14:00h.

2c.- ACCEPTACIO DE LES COMANDES

Es produeix en el moment de formalitzar la comanda, un cop utilitzada l’opció d’acceptació de la comanda, s’entén prestat el consentiment del client per a la validesa i eficàcia del contracte de compraventa que obliga a les parts, EL TUPÍ DE L’ÀVIA, emmagatzemarà electrònicament la comanda.

Un cop acceptada la comanda per EL TUPÍ DE L’ÀVIA, informarà al client de la mateixa mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça electrònica facilitada per el client.

La venda i lliurament dels productes ofertats queda supeditat a l’estoc del producte anunciat i a la disponibilitat del mateix fins a fi d’existències. De concorre circumstàncies excepcionals com comandades abusives, multi comanda interactiva o altres que provoquin la fi d’existències del producte, el producte, la comanda i el contracte subscrit entre les parts quedarà sense efecte en virtut de la present clàusula resolutòria, restituint integrament al client en cas de prepagament les quantitats pagades per el mateix.

 

 

3.- PREUS

Els preus publicats per EL TUPÍ DE L’ÀVIA son en €uros i son vigents salvant l'error tipogràfic. Tots els preus inclouen l’IVA aplicable al dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa de l’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes a la venta a EL TUPÍ DE L’ÀVIA.

EL TUPÍ DE L’ÀVIA es reserva en cada moment i unilateralment el dret a modificar el preu dels productes i serveis ofertats mitjançant la seva pagina web/botiga on-line.

 

4.- PAGAMENT SEGUR

El pagament de les comandes es realitza per TPV targeta de crèdit/dèbit mitjançant passarel·la de pagament segur.

Paga les compres de manera segura

El pagament es fa amb total seguretat a la nostra web. El nostre servidor web utilitza tecnologia SSL, la qual aporta una fiabilitat completa al nostre comerç electrònic. La tecnologia SSL encripta, des de la seva entrada, les teves dades bancàries i contrasenyes. Així, resulta impossible llegir-les durant la seva transmissió per Internet. L’única informació que circula després per la nostra web és un número associat a la teva targeta que no permet, en cap cas, identificar el número de targeta. Alhora, treballem amb el procediment 3D Secure, la nova forma de pagament desenvolupada per Visa i Mastercard que permet realitzar les compres on-line de manera segura, ja que autentifica el comprador via codi SMS o codi de la targeta de coordenades com a legítim titular de la targeta bancària quan s'utilitza per primera vegada.

Import final de la compra

Per seguretat i efectivitat en el servei, només treballem amb pagaments realitzats amb targeta (Visa, Mastercard, Visa Elèctron). D’aquesta manera, es garanteix al client el cobrament exacte de la compra i la rapidesa en la recollida de la compra. El pagament de la compra es realitza un cop confirmis la compra.

No s’accepta cap altre mitja de pagament.

 

 

5.- PRODUCTE

L’oferta de productes son vàlids dins de les existències disponibles. EL TUPÍ DE L’ÀVIA es reserva el dret de modificar l’oferta de productes exposats.

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes posats a la venta, son solament orientatius i no comprometen de cap manera a EL TUPÍ DE L’ÀVIA.

Cada producte te una fitxa que recull les característiques, fotografies (orientatives) i el preu de venta al públic amb l’IVA inclòs.

 

6.- RECOLLIDA A BOTIGA

Per norma general les comandes que s’ha de fer  la recollida a botiga i rebudes  a la web el:

 • dilluns abans de les 13:30h, s’entregaran l’endemà dimarts
 • dimarts abans de les 13:30h, s’entregaran l’endemà dimecres
 • dimecres abans de les 13:30h, s’entregaran l’endemà dijous
 • dijous abans de les 13:30h, s’entregaran l’endemà divendres
 • divendres abans de les 13:30h, s’entregaran l’endemà dissabte
 • dissabte abans de les 13:30h, s’entregaran l’endemà diumenge
 • diumenge s’entregaran el dimarts següent…

 

 

7.- LLIURAMENT A DOMICILI I DESPESES

PLAÇ D’ENTREGA

Els dies de repartiment son de dimarts a dissabte.

A.-Per norma general les comandes rebudes el:

 • dilluns abans de les 13:30h, s’entregaran el dimarts.
 • dimarts abans de les 13:30h, s’entregaran el dimecres.
 • dimecres abans de les 13:30h, s’entregaran el dijous. 
 • dijous abans de les 13:30h, s’entregaran el divendres.
 • divendres abans de les 13:30h, s'entregaran el dissabte.
 • dissabte o diumenge s’entregaran el dimarts següent.

Ab.-Les diferents opcions d'hora que oferim als nostres clients per la  recepció de les comandes al seu domicili o lloc de treball son: 

OPCIÓ 1 : de 11:30 a 12:30 lliurament a sitges

OPCIÓ 2:  de 12:30 a 13:30 lliurament a vilafranca i rodalies

 

DESPESES D’ENVIAMENT

Les despeses d’enviament o la tarifa d’enviament serà la següent:

 0,99€ IVA INCLÒS per cada enviament.

SENSE COMANDA MINIMA.

Les zones de repartiment son les següents:

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

ELS MONJOS

OLERDOLA(Moja, St. Miquel i St. Pere Molanta)

AVINYÓ NOU

SANT CUGAT SESGARRIGUES

SANT SADURNÍ D’ANOIA

SUBIRATS

LA GRANADA

SANTA FE DEL PENEDÈS

PUIGDÀLBER

EL PLA DEL PENEDÈS

LES CABANYES

VILOBÍ DEL PENEDÈS

PACS DEL PENEDÈS

SANT MARTÍ SARROCA

Per a altres destinacions consultar disponibilitat i preu.

El preu de l’enviament, serà carregat automàticament a la factura al moment de realitzar la compra i cobrada juntament amb la comanda, per el que no tindrà que abonar cap quantitat quan rebi la comanda.

 

CONDICIONS DE LLIURAMENT

Per evitar qualsevol error en els lliuraments, es imprescindible que a l’hora de realitzar la comanda indicar correctament totes les dades requerides en el formulari.

Amb la fi d’evitar retards en els lliuraments, el client haurà d’estar a la direcció indicada i en l’horari establert.

Totes les comandes es lliuraran segons l’indicat en el punt A. Al realitzar la comanda el client ha d'indicar quina opció de lliurament sol·licita punt Ab.  Però s’ha de tenir en compte que es poden produïr retards per causes alienes (talls de carretera, fenoments atmosferics, etc...), per el que EL TUPÍ DE L’ÀVIA, no es fa responsable del seu compliment en aquest casos.

El client es responsable de la recepció del paquet/s,  en el cas de retorn de la comanda per absència del destinatari o per direcció incorrecta(desprès d’intentar lliurar el paquet/s en dues ocasions), serà el client el que assumirà les despeses de devolució de la mercaderia.

L’entrega es realitzarà a la direcció indicada en el formulari de registre de la comanda. La modificació posterior d’aquesta direcció un cop fet l’enviament podrà generar despeses que seran a càrrec del client.

 

8.- ATENCIÓ AL CLIENT

Per a la gestió de comandes, consultes o incidències, posem a la seva disposició:

Email: info@eltupi.com

 

9.- DEVOLUCIONS I ANUL·LACIONS

A EL TUPÍ DE L’ÀVIA, treballem perquè quedi satisfet en la seva compra i per tant li facilitem el següent mètode per efectuar una devolució.

Les devolucions es gestionaran segons els casos que es descriuen a continuació, sent necessari comunicar a EL TUPÍ DE L’ÀVIA en el plaç de 24 hores següents des de la rebuda del productes utilitzant:

Enviant un email a info@eltupi.com, indican l’incidència i adjuntat fotografies del producte rebut.

Davant qualsevol incidència en el lliurament del producte(danys en el transport), el client aura de fer-hi referència a l’albarà en el moment de la recepció.

 

Causes de devolució:

-el producte esta malmès o ha tingut danys durant el transport: pot retornar el producte en el seu embalatge original , asumirà EL TUPÍ DE L’ÀVIA les despeses que generen l’entrega i la retirada dels productes.

EL TUPÍ DE L’ÀVIA, procedirà a reenviar els productes malmesos sense cap cost per al client.

 

Anul·lació comanda:

Les anul·lacions efectuades per causes varies del client abans de la gestió, preparació o enviament de la comanda no tindrà cap cost.

En el cas d’una anul·lació quan la comanda estigui llesta per a l’enviament o desprès de la sortida de la comanda, el client tindrà al seu càrrec les despeses totals del producte i de l’enviament, així com les despeses de retorn de la mateixa comanda.

Davant qualsevol reclamació jurídica, el client renuncia al seu fur propi i s’acollirà als tribunals dels jutjats de Vilafranca del Penedès